1) Man äter pizzan ovanifrån, lager för lager av ingredienserna. 2) Skrapa av allt som går från pizzadegen, det blir en smarrig kladdig sörja. 3) Antingen spara brödet till senare, exempelvis frukost dagen efter eller kvällsmat. Eller vik ihop den och ät den rakt av.
Klockrent! Jag rekommenderar alla kritiker att testa! :)
5 kommentarer:
GI?
Shit un fritte de pommes!!! Vem kan misslyckas SÅ fatalt med en deg??
Pardon my french asså... Är du HELT dum i huvudet?!
;)
Så kan man ju inte äta deg!!!
Han är inte som alla andra!
Jag har ju förklarat så många gånger.
1) Man äter pizzan ovanifrån, lager för lager av ingredienserna.
2) Skrapa av allt som går från pizzadegen, det blir en smarrig kladdig sörja.
3) Antingen spara brödet till senare, exempelvis frukost dagen efter eller kvällsmat. Eller vik ihop den och ät den rakt av.
Klockrent! Jag rekommenderar alla kritiker att testa! :)
Skicka en kommentar