torsdag, maj 15, 2008

Bomb


Om någon missat det så är det alltså avspärrat ett större område precis utanför mitt hus. Några tattare har snott en bil i mönsterås, blivit uppmärksammade ute vid IKEA, blivit jagade av polisen och då viftat med något som liknar ett automatvapen mot poliserna och sedan kommit undan, kört bilen hit och stuckit iväg efter att ha dumpat en väska med vapen och bomb. Någon bombgrupp är tydligen på väg hit från malmö nu.

6 kommentarer:

Jimmy Petersson sa...

Skynda dig ut med kameran och skicka exklusiva bilder till aftonbladet!

Clifton sa...

Tänkt på hur läckert det vore att fota ett svampmoln? oh-yea... Nä men på riktigt vilka tattare!

Anonym sa...

Jo, men vad jag inte fattar är ju att du inte bara knatade ut och ruskade ur innehållet i väskan så alla kunde gå hem.. Dra hit en massa killar från skåne för ingenting.. pinsamt.
Nästa gång vill jag att du visa lite mer ba**s.

PS, det ringde några killar från djurängen och ville ha en bil, de sa att de stod vid matstugan och hade jättebråttom ut ur landet. De var mörkklädda och skulle vinka med ett metallföremål när de såg bilen så man lätt kunde se dem. De skulle betala kontant och behövde inget kvitto. Tyvärr var jag fullsketen med jobb, kanske Theernst´s kollegor körde dem istället? DS.

Jonny sa...

Tur att man flyttat från Djurängen... det börjar ju bli rena Harlem. Små getto-smurfar som springer runt med vapen och när polisen kommer så springer man hem till mamma och gråter.

Sen håller jag med Foppa! Du skulle sprungit fram och vänt upp & ner på väskan, så hade vi sluppit en massa danskar i vår fina stad!!

Martin sa...

Dagen efter fick dom ju åka till Öland och självaste Färjestaden ju.. Det är värsta semester sightseeingen för dom här i trakterna nu.

Jag hörde när dom sköt sönder väskan, det är lite coolt...

Andreas sa...

Vilken jävla action du verkar ha där ute!! Dags att spela in en hoodversion av Blairwitch project?? =)