måndag, juni 09, 2008

iPhone 3G

Jaha. Då var den officiellt lanserad, iPhone 3G. Om dom fått hjärncellerna på rätt platser och fixat till MMS-stöd så man inte behöver ha någon 3e-parts program för det. Då kan det ju faktiskt vara lite intressant. 3G, GPS, WLAN. Kameran lär vara ganska sunkig. Tycker mig heller på de suddiga bilderna ej kunna se om den har en liten kamera på framsidan för videosamtal. Iåfs använder jag videosamtal 1 minut/år så det är inget jag skulle sakna.

Upp till bevis Apple.








6 kommentarer:

Johan a.k.a Kendo sa...

Priset gör ju att man blir sugen... hoppas bara "vi" tar in och säljer den...

Andreas sa...

Kanske kan man köpa via Apple Store annars. Med lite tur olåst =)

Andreas sa...

Tydligen var 199 dollar det subventionerade priset. Det "rena" landar på 4500-5000:-
Förmodligen lägger man det när den inte ens har MMS... Ha ha ha!

Martin sa...

Men det är wicked! Och man kan verkligen inte ens skicka/ta emot MMS utan att installera ett hemsnickrat program. Ett program som dessutom måste vara igång och äta batteri och systemprestanda utan anledning. Dåligt Apple!

Clifton sa...

efter att ha lekt med en vanlig sunk Iphone (dem gamla som inte ens börjat säljas här ännu) kan jag ju tycka att man kanske skulle sukta efter en telefon med substans och inte enbart, [I say agian] inte ENBART bling och roliga grafiska funktioner.

Martin sa...

Ja det har du väl rätt i. Men ser det snyggt ut är det svårt att stå emot. Men saknaden av MMS-stöd slog korken ur botten!