tisdag, februari 27, 2007

Ännu en dag är över


Eller nästan i alla fall. Det är ju nästan 3 timmar kvar på dygnet...


Jobbade idag, det var kul som alltid! Dom hade hunnit få in Sony Ericsson W880i telefonen. På senare tid har jag mer och mer börjat störa mig lite på storleken på min nuvarande telefon och har gått i tankarna att skaffa en annan lite mindre och lättare. Åkej, (nu blir Håkansson på jobbet glad) jag har väl inte haft världens minsta telefon nu. Jag erkänner... :)

Jag pillade med W880:an lite under dagen och, ja, det ena ledde till det andra. Nu har jag en ny telefon faktiskt. Jag hade min W900 i över ett år, så länge har jag inte haft en mobil på väldigt länge så den kommer alltid att ha ett plats i mitt hjärta och jag har inga planer på att göra mig av med den.
W880:an väger hälften så mycket som min W900, så visst är det väl lite skillnad... Det känns...
Förresten måste jag ju ersätta tomrummet mitt Wii lämnade... Hmm.. kanske jag ska låta telefonen fylla det ett tag.
Blir heldag i skolan imorgon, oj vad kul. Är inte lite trött på det nu.. Skönt att det blir klart i juni (om jag nu fixar kurserna). Men vad gör man inte för en högskoleexamen..haha.. *ironi*

lördag, februari 24, 2007

Hej då Nintendo Wii

Nu är det officiellt, jag har idag sålt mitt Nintendo Wii. På sätt och vis kändes det lite vemodigt för det var ju faktiskt ganska coolt och kul. Men, eftersom jag vet att det inte skulle hålla i längden så och att det förmodligen bara skulle stå och damma större delen av tiden så är det bättre att någon annan får användning för det. Man måste ju vara snäll med tanke på vilken brist det är på konsollen.

Helt oväntat fick jag mer pengar än vad vi hade kommit överrens om, bara för att jag körde och mötte honom en bit på vägen (4 mil). Han hade kört typ 20-25 mil. Men visst, det var ju snällt. :)

Slutet gott allting gott.
Jag vet en som kommer bowla och boxas ikväll iaf...

onsdag, februari 21, 2007

Allt roligt har sitt slut

Eller hur? Ska sälja mitt Wii nu. Jag vet, jag hade det relativt "länge"... Hela 3 dagar..typ.. för att inse att det kanske inte riktigt var my cup of tea. Det är inget fel på Wii, det är kul men jag föredrar nog en annan konsoll. Kanske lite senare att det blir ett Wii?

Dessutom har jag svårt att skilja mig från mitt gamla hederliga svarta Xbox. Den har förgyllt min tillvaro många timmar och man kan ha den till mycket..


Playstation 3 släpps ju nu den 23/3... Kanske man skulle skaffa ett sådant istället? :)
Det är ju ganska snygg design....

lördag, februari 17, 2007

Nintendo Wii






Det har inte varit lätt att hitta en Nintendo Wii konsoll ute i affärerna, både på nätet och "i verkligheten". En kompis i klassen tipsade om att dom sålde såna på Maxi men att dom var slut för det bara stod en skylt om dom sålde dom. Igår när Niklas och jag var och handlade så såg jag skylten men det stod även att man skulle fråga personalen. Jag hittade en att fråga och det visade sig att dom hade en kvar. Eftersom prylbög/vill-ha/måste-köpa manin vaknade inom mig samma sekund som hon sa att dom hade en kvar, så gick jag ut därifrån 15 minuter senare med en konsoll, en extra handkontroll och nunchuck (ganska häftigt med rörelsestyrda kontroller) samt även Zelda spelet. Wii Sports följer ju med i konsollpaketet. En reklamfilm för Wii:t är lite småkul att se.. Här är den:



Jag hann inte spela så mycket igår eftersom det var pokerkväll hos Niklas men det lilla intrycket jag fick är precis vad jag mer eller mindre hade förväntat mig. Det är ingen Playstation 3 muskelburk och ingen Xbox 360 med banbrytande grafik. Det är mer en underhållningsmaskin med schysst prestanda trots allt. Grafiken är inte alls dålig, den är mycket bättre än jag trodde.

Så nu står den under tv:n, parkerad bredvid min gamla trotjänare till xbox.
Kul kul kul, än så länge iaf. Det var riktigt kul att bowla faktiskt.

Det finns en del videos på hur man spelar Zelda med rörelsestyrning på deras
engelska hemsida. Att fiska i Zelda ser ganska kul ut. Likaså att kriga.. :)
Har inte kommit så långt i Zelda ännu så jag tänkte gå och fortsätta där jag slutade.

Någon som vill bowla eller kanske få stryk i boxning?

fredag, februari 09, 2007

Alphaville

Big in Japan med Alphaville streamar in i mina öron nu. 80-tals musik is the shit, bra alltså. Blir lite tv snart innan det är dags för att nanna kudde. Mats berättade att han och Tess satt och lyssnade på sin granne som spelade Safri Duo för fulla muggar.. Haha, det måste va kul! :)

Jobbade som vanligt idag och ikväll var jag hos Niklas och försökte "hjälpa" honom lite med tentapluggande inför hans tenta imorgon. Han har ganska bra koll på det där så det fixar han galant. Linuxadministration är ju grejjer.

Ska träna imorgon, måste ta igen det jag skulle gjort i veckan för att komma ifatt.
Smart att skjuta upp sånt.. Det kommer bara igen och biter en i baken i efterhand.. Bra Martin!

En sida på nätet listar dåliga musik videor. Den här är en av dom. Den är sjukt dålig men ändå på något vis kult... Se själv :)


Och faaan va äckligt, en ekorre som äter upp en råtta.. Nasty.. Inget man förväntade sig att få se åtminstone.

Dags att lämna datorn.
Over and out!

tisdag, februari 06, 2007

Ordspråk


Så sant som det är sagt.. Jag har inte hört det här ordspråket förut innan jag såg bilden, men visst.. det funkar.

lördag, februari 03, 2007

1000 kronor

Nu i December så köpte jag en dubbetrisslott (särskrivning?) och vann 50 kr på den. Någon vecka senare löste jag in den mot en ny dubbeltriss. Den skrapade jag nu i veckan och vann till min förvåning 25 kr gånger 10. Jag har aldrig skrapat fram antalet 10, inte ens på nitlotter.

Jag åkte och handlade på Maxi idag och passade på att lösa in den. Det visade sig att jag hade missat att det var 75 kr och 25 kr i vinst på samma lott så jag vann 100 gånger 10.. Det satt inte helt fel med 1000 kr bara sådär.

Guttans..!

fredag, februari 02, 2007

Kalla fakta

Det är fruktansvärt hur illa det går för kändisarna på grund utav alla olydiga små busar som sitter och piratkopierar musik.. Se själv..



Stackars Britney!