fredag, augusti 31, 2007

Pojkarna är här


Niklas är full som vanligt... Klassfest med lite andra tillkomna. Det är kul att träffa alla igen.

onsdag, augusti 29, 2007

Ännu en dag

Ytterligare en dag med huvudvärk. Penicillinet jag äter verkar inte hjälpa. Bihålorna gör sig fortfarande kända. Framför allt om man gör det klassiska testet och böjer ned huvet så gör det ont/blir en "tung" känsla. Så det blir till att ringa doktorn igen.
Tror det är 4:e eller 5:e veckan jag är dålig nu.


För övrigt så ska jag bli morbror fick jag veta igår. Hur kul är inte det!!!?
Skönt att någon för vidare den utdöende släktens gener..
Det är dags att börja bygga upp det oändliga lagret med godis så det är färdigt till mars/april nästa år...

söndag, augusti 26, 2007

Kosta Outlet


Oj... Dom öppnade visst vid kl 11. Inte vid kl 10 som jag trodde...

lördag, augusti 25, 2007

Justering


Jag tycker att den här bilden i förra posten var skev, horisonten var sned. Nu tycker jag mig rättat till det till det bättre.

Trollskogen del 2 av 2

Efter att blivit 30 minuter försenad så ankom jag och Johan Trollskogen, på Ölands norra udde, cirka klockan 11 och gav oss ut i vildmarken för att se om vi hittade nåt intressant. Sanna och Dollar stannade hemma pga huvudvärk.



Paparazzi-Johan ser precis ut att ha hittat en celebrity med sitt super-zoom objektiv! Han använder stealth smygning för att komma så nära som möjligt utan att upptäckas...



Det ligger ett gammalt förlist fartyg på stranden där. Johan har googlat och det har tydligen varit ett gammalt transport skepp med hela 3 master som förliste i en vinterstorm för länge sen.




Det finns en del "spikar" (flera dm långa och cm tjocka) i skeppet och numera har det börjat rosta...




Utsidan av skeppet.



Dagens bästa bild enligt mig. Jag fick dock photoshoppa bort lite fågelbajs.

Johan fixade ett antal bra bilder! Jag vill ha en ny kamera....

Trollskogen del 1


På väg hem till Johan och Sanna för att åka till Trollskogen..

måndag, augusti 20, 2007

En sån här ska jag ha


En gul labrador. Det har blivit uppskjutet 2 somrar i rad. Kan det bli nästa?
Musiken är ganska töntig i videon här men det är kul att se bilderna.

söndag, augusti 19, 2007

23:46


Om det inte syns så är bilden tagen på min klockradio bredvid sängen... Och nu ligger jag här i sängen och kan inte somna. Trodde det skulle gå bra för jag somnade ute i soffan i vardagsrummet. Jag har gjort allt jag brukar göra när jag lagt mig, wappa runt och läsa lite nyheter, kolla mailen en sista gång, uppdatera RSS trådarna jag har lagt in i telefonen för att se om någon blogg blivit uppdaterad. Men ändå är jag pigg. Får prova någon annan liggställning kanske... Värt ett försök eftersom jag ska upp till jobbet vid 6:45 imorgon. God natt

lördag, augusti 18, 2007

Coca-Cola Zero


Den är inte så super god men den funkar. Som vanligt utöver originalet så känns det som att något saknas. Men reklamen är desto bättre... Ska se om det funkar på obsi & maxi.

För övrigt har jag det väldigt tråkigt att sitta här hemma. Hade jag varit frisk hade jag inte varit här nu utan istället varit ute med massa kompisar. Men det är bättre att friskna till hemma än att inte bli friskare tack vare man är ute en kall kväll.

fredag, augusti 17, 2007

Fixar-fredag


Dagarna går ganska sakta när man är hemma. Jag är piggare nu och mår allmänt bra. Tänkte jag skulle spika upp tavlorna igen. Det har ju bara gått typ 8 veckor sedan det blev omtapetserat... Upptäckte att min tumstock fortfarande är med min svåger och jag liter inte på mitt svajjiga 5meters måttband. Fick för mig att jag hade ytterligare en tumstock liggande, men icke. Ska hämta hem den under helgen och spika upp tavlorna. Nu börjar Cops igen..

torsdag, augusti 16, 2007

Dagens händelser

Febern pendlar runt 38 grader, kallsvettning kommer och går ibland.
Rastlösheten kommer 30 min efter man har gått upp ur sängen men jag orkar inte göra så mycket. Insåg att förkylningen gått upp i bihålorna även denna gången. Samma symptom som sist men denna gången plockar jag fram tabletterna från det tillfället och börjar förebygga det direkt. Får se hur det går...

Jag har idag sett ca 8 sekunder av hem till gården på TV4, hostat, ätit frukost och läst tidningen och posten. McGyver är snart slut, missade det från början så då struntar jag i det. Ska duscha nu och sedan fortsätta vila mig.

Jag la även till Johans sambo Sannas's blogg i länklistan..

måndag, augusti 13, 2007

Hårklippning


Idag skulle jag till frissan och bli av med min super mario frisyr men tack vare halsont och förkylning får det bli att fara hem efter jobbet direkt.

fredag, augusti 10, 2007

Vem kan det vara?



Vem kan denna glada människa vara?

Trevlig helg!

Mr Boss


Det är länge sen sist, men nu var det dags igen. Allas vår Fredrik drar på smilbanden och är glad för att det är Fredag. Han vet hur man ska fira...!

tisdag, augusti 07, 2007

Fotosession på Öland

Johan hämtade upp mig med sin och Sannas fina blåa passat och vi styrde kosan, med hjälp av min GPS, till Öland. Närmare bestämt Färjestaden för att försöka ta några hyffsade kvällsfoton mot/runt Ölandsbron. Det är när det är mörkt som kameran får visa vad den går för, min gjorde inte så bra ifrån sig (ett tecken på att köpa ny) för på de allra mörkaste bilderna blev det helt enkelt lite röda prickar här och där på bilderna för att den inte klarade av det.

Åtminstone en bild kändes lite lyckad. Efter att ha photoshoppat den lite så blev resultatet halvfint.



Efter att vi klappat med händerna och gapat så fick vi svanen att resa på sig lite granna innan den stack iväg ut till sjöss..

Imorgon ska jag räkna myggbetten. Det var ca 1,5 miljard mygg runtomkring oss konstant.

söndag, augusti 05, 2007

Kort summering

Ibland händer det saker och ibland inte. En summering av de senaste veckorna är väl det här lite av höjdpunkter och händelser värda att uppmärksamma lite.. Dom är ej sorterade i någon direkt ordning.


Händelse 1: Blåskärm. Efter att ha plockat ihop och driftat nya datorn så gick allt bra tills jag fick för mig att uppdatera mina drivrutiner för IDE enheter. Allt gick jättebra tills datorn skulle starta, då kom denna envisa blåskärm. Tack för felsäkert läge, lite backuper på det precis nyinstallerade OS:et och sedan nyinstallation. Nu funkar det fint fortfarande..



Händelse 2: Min "nya" bil. Efter att ha pratat om en passat combi senare delen av mitt unga liv så valde jag en sådan istället för ytterligare en 9-3 Aero. Svårt val, men jag tror mig ha valt rätt ändå även fast det är en "tråkig" svensson bil.



Händelse 3: Efter en ganska rejäl omplanering av helgen som nu har varit så blev jag kvar i Kalmar och på grabbkväll hos Johan (och Sanna, för hon var hemma och Hanna som följde med Tobbe senare). Jag tog med mitt Wii och halva kvällen gick åt till boxning, många kalorier som förbrändes där, piff och puff samt nån äckel-skräck film vid namn Vacancy som vi dock avbröt efter halva tiden pga trötthet och..trötthet. På bilden ovan går matchen mellan Rocky-Andreas och Tyson-Sanna.


Nu ska jag titta på några simpsons avsnitt och sedan lägga mig.

torsdag, augusti 02, 2007

OnOff i min stad

Dom är störda i huvet. Totalt...
Idag har jag haft min Passat i två veckor och jag är mycket nöjd!

Sen undrar jag varför jag alltid måste skriva om bokstäverna i textfältet när jag ska posta ett inlägg här. Första gången blir det alltid fel men andra fungerar det.