tisdag, juli 24, 2007

Blommor och bin


En av bilderna från foto utflykten med Johan förra veckan...
Smarta jag fattade ju inte att jag hade för hög exponering förrän jag såg bilderna hemma på datorn.. Har försökt justera den lite.. Men den e lite fin iaf. Till och med ett bi fick jag med.

måndag, juli 16, 2007

Som en krossad fluga på vindrutan



Det är alltid något som fastnar i huvet och som jag inte kan bli av med på ett bra tag. Platsen innehas just nu av Maroon 5 med låten ovan...

För övrigt så har jag kokat bulgur och grönsaksbuljong för att piffa upp smaken samt slängt ihop en rejäl sallad. Imorgon ska jag bli mätt!

torsdag, juli 12, 2007

iPhone och iSmoke



Dom är galna over there. I den roliga och intressanta serien "Will it blend" har det nu blivit dags för att testa iPhone. Jag gillar hur det ryker om innehållet när han öppnar locket igen...

tisdag, juli 10, 2007

Dag 2

Dagens facit:

V: 0
M: 0

På återseende.

Drömmar

Ganska konstigt egentligen.
Kanske senaste halvåret har jag ofta drömt om nätterna att jag har blivit sjuk, närmare bestämt att jag får leukemi. Jag vaknar alltid precis när cellgiftsgrejjen börjat så jag får aldrig veta hur det går efter det.

Jag pratade med en kompis om det här med drömtydning förra veckan och hon sa att tydligen är det så att så länge man inte ser blod så betyder sjukdomen det motsatta, dvs friskhet. Och om blod är med så är det det motsatta.

Och så hände det, härom natten så hade jag en konstig dröm att jag blev skjuten av misstag av en person. Och, ja.. det blödde en del. Men jag gick runt som vanligt utan att må dåligt. Enda skillnaden var ju att när jag tittade ner så hade jag ett stort blodigt hål i magen.
Återstår att se hur det går.
Berättade för henne idag om det. Hon knackade i bordet, det ska tydligen vara bra...

För övrigt gick jag förbi Fanerdun bygget borta vid gamla chokladfabriken idag. Dom har skövlat ännu mer skog men det har fortfarande inte börjat sticka upp några direkta byggnader ännu.